sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Valon juhlaa- kevään hippusia


Nouse kehrä
päästä päivä
nouse kehrä
lemmi lempo
nouse kehrä
saattele sato
nouse kehrä
nouse
nouse kultainen kukko
nouse
nouse manteren mesinen mies!


Ihanaa, ihanaa aurinko paistaa !! Voin suorastaan tuntea, miten sisimpäni ahmii kirkasta valoa joka solullaan.
Jokainen päivä on uusi alku, miten lohdullista ja innostavaa. Olen mönkinyt hangessa, tehnyt monta häränpyllyä, saanut saappaat täyteen lunta ja keuhkot pullolleen raikasta tuulta. Tästä on hyvä jatkaa :)

Raikkaita hetkiä tulevaan viikkoon  - Valoru -

torstai 27. tammikuuta 2011

Aika rientää

Paljon kaikenlaista on kerinnyt tapahtua, elämä vie nopsaa tahtia. Kävimme äitiä ja siskojani tapaamassa. Äiti näyttää  toipuneen veritulpasta melko hyvin, keinutellessaan keinussaan ja jutustellessaan hän vaikutti tyytyväiselle. Suuri kiitos siitä kuuluu siskoilleni  jotka ovat auttamassa. Valokki sisko käy pistämässä lääkkeen joka päivä, vaikka reuma hidastaa hänenkin tahtiaan, samalla hän tuo mummelin päivään mukavan jutustelu hetken. Miten voikaan pienen mummun silmät kuvastaa elämäniloa ja innostusta asioista. En voi mitenkään uskoa, että moinen valo ja tuike voisi minnekkään kadota, vaikka äiti joskus lähtisikin tästä tietoisuudestamme.

                           -   Rakkaus, voima, juuret, henkinen perintö -

Sain  sisareltani Valokilta myös haasteen, hän antoi minulle lahjaksi  Denise Linnin kirjoittaman kirjan  Anna sielusi ohjata, jota myös Runotalon Sari oli suositellut. Mielenkiintoinen ja haastava opus, joka tosiaan pistää miettimään, mutta myös tekemään asioita. Näitä samoja teemoja olen jo pyöritellytkin enemmän ja vähemmän, mutta tässä ne tulevat hallitusti käsiteltyä ja saan pohdiskeluuni myös tukea. Mielenkiinnolla odotan löytäväni todellisen itseni. Helppoa se ei varmastikkaan tule aina olemaan, mutta uskon että selviydyn tästä niin hyvin kuin minulle on tarpeellista.




Nappasin kotimatkalla auton ikkunasta vauhdissa muutamia kuvia, koska taivaalla oli niiiin kauniit värit että !! Mukavaa viikon jatkoa kaikille <3.

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Hauskoja hetkiä, akun latausta.

Hautauduin muutamaksi hetkeksi elettyyn elämääni. Katselin kuviani ja monet niistä nosti hymyn huulille. Nyt kaipaan jo kevättä ja valkeus välillä väsyttää. Toisaalta on mukava odottaa kevättä ja miettiä mitä kaikkea hauskaa tulevaan mahtuukaan?





Jään odottelemaan hyviä hetkiä ja ihania retkiä, sekä kaikkea muuta hyvää mitä kehittyykään.


<3 Valoru <3


torstai 6. tammikuuta 2011

Talven hiljaisuutta


Lumihiutaleet, niin hauraat ja kauniit. Kaikki yksilöitä, ei kahta samanlaista. Kaikkialla valkeaa, puut kuorrutettuina hahtuvin. Voisi luulla että mikään ei liiku, mutta lumen alla maan sydän sykkii. Lepo on tarpeellista ihan kaikelle. Seisahtuminen elämässä ja ajatuksissa. Silloin voi kuulla mitä sydän oikeasti kertoo.

Omani kertoi halusta päästää ulos luovuuspyräys, jonka tuloksena Siliba Timteli Pippurikuppi ihailee tässä lumihiutaleita, jotka taas halusivat kertoa jotain meille. Maalailu ja piirtely oli taasen niin hauskaa, että ehkä  Siliba seikkailee enemmänkin,,ken tietää ?

maanantai 3. tammikuuta 2011

Sydäntalven tunnelmia

Flunssa on pakottanut hidastamaan tahtia,  silläkin on siis positiivinen puolensa.  Olen niistänyt nenäni melkein irti päästä ja olo on laimeahko. Selällään kattopaneleita laskeskellessa on kuitenkin ollut aikaa taas pohtia. Miten helposti sitä unohtaakaan touhunsa keskellä elämän  ihmettelyn ja hetkeen pysähtymisen. Helppo on myös kuuroutua oman sisimpänsä kuuntelusta, sen hiljaisen tiedon viesteistä.


 Loppuvuosi oli aikamoisen raskasta, eikä yhtään helpottanut edes viime hetkillään. Äitiäni hoidellaan nyt keuhkoveritulpan vuoksi sairaalassa. Rakas on hän, toivon kovasti voimia paranemiseen. Ihailtavalla tavalla  hän oli tuumaillut, olevansa ihan onnellinen ja tyytyväinen tähän elämäänsä. Että jos nyt tulisi lähtö, on hän senkin hyväksynyt ja siihen valmistautunut. Toivottavasti kuitenkin saamme hänet vielä pitää luonamme.


Kaipaan kovasti siskojani, tahtoisin päästä omieni pariin hetkeksi. Elämän epävarmuuden keskellä, on lohdullista tietää että on henkinen koti ja juuret yhdessä heidän kanssaan.


Arki kuitenkin alkaa ja sen mukana aherrus. Toivottavasti nuhanenä alkaa antaa jo periksi, vaikka sitkeässä tuntuu olevankin.  

Lempeätä viikkoa!